Pajatso huijari

Pajatso oli huijauksille altis pelikone

Pajatso oli aikoinaan koko kansan suosikki rahapeli ja nyt jo historiaan siirtyneet fyysiset pajatsot olivat monesti erilaisten huijausten kohteena. Nykyisiä, digitaalisia pelikoneita on ainakin valmistajien omien puheiden mukaan mahdotonta huijata, mutta ennen oli toisin. Fyysisellä välineellä (50 pennin kolikko) pelaaminen kuin mahdollista useita huijauksia, jotka eivät enää tänä päivänä olisi mahdollisia. Tiettävästi Ray oli kuitenkin ainoa, joka piti hallussaan laitetta mikä mahdollisti tismalleen saman voimankäytön toistettavasti.

Vaikea valvoa

Koska suuren suosion saavuttanut pajatso löytyi lähes jokaisesta kioskista ja marketista, oli pelikoneen väärinkäyttöä vaikea jollei mahdoton valvoa. Näin ollen huijarit olivat useimmissa tilanteissa aina askeleen edellä ja suunnistivat seuraavalle pelikoneelle kuin aikaisempi oli jo onnistuneesti tyhjennetty.

Pajatso huijaukset videolla

Koska viimeinen pajatso siirtyi ehtoon puolelle jo vuonna 2015, uskalsi Ray paljastaa tunnetuimmat huijaukset. Voit katsoa Raymondin vuonna 2016 julkaistusta kaksiosaisesta videosarjasta tunnetuimmat huijaukset pajatsossa.